Χώροι και αίθουσες

Το Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων στεγάζεται και διαθέτει κατά περίπτωση χώρους για παραστάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικά εργαστήρια, πρόβες και σεμινάρια απο το Αρχοντικό Πυρσινέλα (Παπάζογλου 8-10) και το Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα ( Παπαδοπούλου 11).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 26510 25 670 & 73 233.

kampereio

Καμπέρειο Θέατρο

Το Καμπέρειο Θέατρο στεγάζεται στο ισόγειο του Καμπέρειου Πνευματικού Ιδρύματος και έχει χωρητικότητα 230 θέσεων και διαθέτει επαρκή τεχνικό εξοπλισμό. Διατίθεται και για άλλες εκδηλώσεις πέραν των παραστάσεων που ανεβαίνουν στη σκηνή του: πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις βιβλίων και ομιλίες μπορούν να λάβουν χώρα στο Καμπέρειο Θέατρο.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Στον 4ο όροφο του Καμπέρειου Πνευματικού Ιδρύματος βρίσκεται αίθουσα 112 τμ με κερκίδες, στην οποία πραγματοποιούνται τα θεατρικά εργαστήρια του Δη.Πε.Θε., σεμινάρια, αλλά και πρόβες τόσο για παραστάσεις του Δη.Πε.Θε. αλλά και για παραστάσεις επαγγελματικών και ερασιτεχνικών θιάσων της πόλης.

proves
vestiario

Βεστιάριο

Το Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων διαθέτει βεστιάριο το οποίο στεγάζεται στον ημιόροφο του Καμπέρειου Πνευματικού Ιδρύματος.
Τα κοστούμια του Βεστιαρίου διατίθενται για δανεισμό και στην πλούσια συλλογή του μπορείτε να βρείτε κοστούμια των παραστάσεων που έχουν ανέβει από το Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Στο ισόγειο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα βρίσκεται η δανειστική βιβλιοθήκη του Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων, στην οποία μπορείτε να βρείτε θεατρικά έργα, μελέτες για το θέατρο και πολλά άλλα βιβλία που σχετίζονται με την τέχνη του θεάτρου.Η εγγραφή μέλους στην Δανειστική Βιβλιοθήκη είναι δωρεάν.

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00-15.30

vivliothiki