Ερασιτεχνική Σκηνή 2023-24

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη του νέου κύκλου θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες. Μετά από ακόμα μία δημιουργική χρονιά, που ολοκληρώθηκε με την εκπόνηση τριών παραστάσεων από τα ερασιτεχνικά τμήματα, είμαστε έτοιμοι και έτοιμες να ανακοινώσουμε την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων. Η Ερασιτεχνική Σκηνή, με σύνθημα «ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΡΟ», απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που επιθυμούν να γνωριστούν με τη θεατρική τέχνη και μέσα από το παιχνίδι να μετατρέψουν το κοινό βίωμα σε θεατρική πράξη.

Μέσα από ασκήσεις, τεχνικές και συμβουλές, μέσα από την υποκριτική, τον αυτοσχεδιασμό, το τραγούδι και το χορό, θα ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά και την δύναμη του θεάτρου.

Η καλή διάθεση, η συνεργατικότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα μοναδικά εφόδια που χρειάζεστε.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τα τμήματα:

 

Τετάρτη

Τμήμα ενηλίκων 20:00-22:00

Τμήμα ΑΜΕΑ

 


 

Σάββατο

Τμήμα παιδιών Α’ (4-7 ετών) 11:00-12:00

Τμήμα παιδιών Β’ (8-12 ετών) 12:00-13:30

Τμήμα εφήβων (13-17 ετών) 17:00-19:00

 


 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Το κόστος συμμετοχής ανά μήνα είναι: 20 ευρώ (παιδικά τμήματα), 30 ευρώ (ενηλίκων),  ΑΜΕΑ (δωρεάν). Για φοιτητές και ανέργους ισχύει έκπτωση 30%, ενώ για τα αδέλφια το κόστος είναι 15 ευρώ. Η τιμή αφορά την παρακολούθηση ενός τμήματος ανά εβδομάδα. Τόπος διεξαγωγής: 4ος όροφος κτιρίου “Καμπέρειο” (οδός Ν. Παπαδοπούλου, αριθ. 11).Για να εγγραφείτε στα εργαστήρια, μπορείτε να συμπληρώσετε μία από τις παρακάτω αιτήσεις και να την αποστείλετε στο [email protected] :

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ_ΠΑΙΔΙΑ-ΕΦΗΒΟΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ_ΤΜΗΜΑ ΑΜΕΑ

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...