Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μέκκειο, από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Μια ξεχωριστή, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιεί το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ιωαννιτών, τις φετινές γιορτές.
Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου από 11.00 το πρωί έως 1.00 το μεσημέρι, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων πραγματοποιεί μία περιπατητική περφόρμανς μόνο για παιδιά, ηλικίας 5-12  ετών στο χώρο του Μέκκειου Οικοτροφείου.
Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία με θεματική τους Καλικάντζαρους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο μαγικό χώρο του Μεκείου, εκεί όπου τα δωμάτια έχουν χρώματα, μουσικές, γεύσεις και χορό, βιώνοντας την ιστορία και ζωντανεύοντας τους χαρακτήρες.
Όλες οι αισθήσεις ζωντανεύουν, η γεύση, η ακοή, η αφή, κάθε δωμάτιο και ένα αίνιγμα που καλούμαστε να λύσουμε για να φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας. Το στοιχείο της μεταμφίεσης κυριαρχεί σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα περιβάλλον μαγικό.
Τηλέφωνα κρατήσεων: Σοφία Μπλέτσου (6956520128). Η δράση γίνεται υπό την επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Ελένης Δημοπούλου.

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...