ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων: Συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Καψάλη

Την Τρίτη 11/06, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία αναφέρθηκε αρχικά στην ολοκλήρωση των παραστάσεων του έργου “801,5m.” στο Θέατρο Τζένη Καρέζη στην Αθήνα. Η παράσταση όπως ο ίδιος, είχε θετική ανταπόκριση στο θεατρικό κοινό, καθώς και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.
Ακολούθως, ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση των παραστάσεων που ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο του Ερασιτεχνικού Μαΐου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 14 θεατρικές ομάδες από όλη την Ήπειρο, όπως ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες, ΚΑΠΗ, μαθητών δημοτικών σχολείων και γυμνασίων, εκπαιδευτικών, καθώς και τοπικών συλλόγων. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πλήθος των θεατών που παρακολούθησε τις παραστάσεις, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στο κοινό της πόλης και του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Στη συνέχεια, ο κ. Καψάλης ανακοίνωσε την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών της προκήρυξης της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, καθώς και στον τύπο κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.
Τέλος , ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το έργο που θα παρουσιαστεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2024 φέρνει τον τίτλο “Σόδες και Ασπιρίνες” του Μιχάλη Κοβανίδη, σε σκηνοθεσία της κας Όλγας Ζήση.

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...