Ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας

Το παρόν ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRAIfuqOV9xn9amLxDb3EU6Fm811mLZwA_VezkzAg4abUtTg/viewform

συντάχθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της Διπλωματικής Εργασίας με τίτλο «Ο ρόλος της ψηφιακής επικοινωνιακής στρατηγικής των σύγχρονων πολιτιστικών οργανισμών σε περιόδους κρίσης. Η περίπτωση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων (ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ι.)», στο Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και απευθύνεται στους υφιστάμενους αλλά και δυνητικούς χρήστες των ψηφιακών επικοινωνιακών μέσων του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων.

Σκοπός της έρευνας είναι η αξιολόγηση των ψηφιακών επικοινωνιακών μέσων του θεάτρου (ιστοσελίδα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης) ως προς τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες και προσδοκίες του κοινού, καθώς και η διερεύνηση των απόψεων του κοινού απέναντι στο φαινόμενο του ψηφιακού θεάτρου.

Το ερωτηματολόγιο υποβάλλεται ανώνυμα και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της εν λόγω έρευνας. Αποτελείται από 24 ερωτήσεις και η συμπλήρωσή του διαρκεί περίπου 5 λεπτά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχή ολοκλήρωση της παρούσας έρευνας.

Με εκτίμηση

Διονύσιος Τσολίγκας

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...