Παιδική Σκηνή: Μια γιορτή στου Νουριάν, σε σκηνοθεσία Β. Κουκαλάνι

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και οι ηθοποιοί της Παιδικής Σκηνής εύχονται σε όλα τα παιδιά, σε εκπαιδευτικούς και γονείς Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Το νέο έργο της Παιδικής μας σκηνής «Μια γιορτή στου Νουριάν» του Volker Ludwig σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι θα υποδεχθεί τα σχολεία της Ηπείρου από τις 6 Νοεμβρίου.

Όλοι κάτω από την ίδια σκηνή ζούμε.

Μια ανατρεπτική κωμωδία για το ρατσισμό και την πολιτισμική συμφιλίωση που απευθύνεται σε ανθρώπους από 6 ετών -και όλων των ηλικιών! Το έργο αυτό γράφτηκε και παίχτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 από το Θέατρο Grips του Βερολίνου και είχε τίτλο «Μια Γιορτή στου Παπαδάκη». Στη Γερμανική εκδοχή η οικογένεια των μεταναστών του έργου ήταν Έλληνες.

Κάθε Σαββατοκύριακο ο εργαζόμενος πατέρας Μπάμπης Παπαδάκης με τα παιδιά του Δώρα και Γιάννη πηγαίνουν για κάμπινγκ. Αυτή τη φορά όμως του έχει πάρει την αγαπημένη του θέση ο κ. Νουριάν με τον γιο του Πιρούζ. Μεγάλο πρόβλημα!! Μπορούν τώρα οι δυο μπαμπάδες να περάσουν καλά μαζί; Μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν και να διασκεδάσουν παρέα; Και πως θα μάθουν στην μικρή Πακιστανή που καθαρίζει το κάμπινγκ, να ονειρεύεται στα Ελληνικά; Μα δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.. Πώς θα συνεννοηθούν; Την απάντηση δίνουν τα ίδια τα παιδιά!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κουκαλάνι
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Λιούτσια

Ηθοποιοί: Σπύρος Δασκαλάκης, Ηρώ Χαλκίδη, Ναταλία Πήδουλα, Αλέξανδρος Μούστας, Γιώργος Ιωσηφίδης, Χρήστος Χρήστου

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...