ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Το Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων και η σκηνοθέτις Νικαίτη Κοντούρη καλούν τις ενδιαφερόμενες ηθοποιούς που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην καλοκαιρινή τους παράσταση και περιοδεία, να αποστείλουν αίτημα ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
Η ηλικία των ενδιαφερομένων δεν πρέπει να ξεπερνά το τεσσαρακοστό δεύτερο έτος (έως 42 ετών).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση και μόνο, μέχρι και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, και να αποστείλουν τα εξής:
Α) Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρεται ημερομηνία γέννησης και πρόσφατη φωτογραφία. Στο βιογραφικό να είναι σαφείς οι μουσικές τους γνώσεις, όπως και η δυνατότητα να παίξουν αυτοσχέδια κρουστά. Επίσης να αναφέρουν την γνώση μουσικού ή μουσικών οργάνων, όπως και το επίπεδο αυτών.
Β)Ένα ακόμα βασικό στοιχείο που πρέπει να αναφέρεται είναι η σχέση τους με τα πολυφωνικά τραγούδια της Ηπείρου.
Γ) Όσον αφορά την κίνηση της παράστασης, θα παρακαλούσαμε να μας αποστείλουν μαζί με το βιογραφικό και τη φωτογραφία τους, ένα απλό βίντεο αυτοσχεδιασμού, ο οποίος θα εμπεριέχει :πτώσεις, στηρίξεις και απλό περπάτημα στο χώρο, σε διαφορετικούς ρυθμούς (γρήγορο, αργό, πολύ αργό, πολύ γρήγορο), διάρκειας έως 2΄ (δύο λεπτών).
Μετά την επιλογή των βιογραφικών, θα ανακοινωθούν οι ακροάσεις στα Γιάννενα αρχικά, και στην Αθήνα στη συνέχεια, εάν κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο.
Για τις ακροάσεις που θα επακολουθήσουν, οι ηθοποιοί παρακαλούνται να ξέρουν ένα τραγούδι a capella, να έχουν μαζί τους το μουσικό όργανο που γνωρίζουν – εάν και εφόσον είναι μεταφερόμενο, και να γνωρίζουν απ’ έξω το πρώτο στάσιμο από τις ΒΑΚΧΕΣ του Ευριπίδη σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά (κυκλοφορεί διαδικτυακά σε μορφή pdf).
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας θυμίζουμε να αναγράφετε στο βιογραφικό σας η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορούμε να σας απαντήσουμε για τον τόπο και χρόνο των ακροάσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την κατάθεση των βιογραφικών σας, θα είναι αυστηρά μέχρι και τη Δευτέρα 17/02/2020.
ΠΡΟΣΟXH! Θα ληφθούν υπόψη μόνον τα βιογραφικά και τα video που θα σταλούν στη διεύθυνση: [email protected]
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...