Συλληπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Δημάρχου Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ

Χθες το απόγευμα έφυγε από κοντά μας ο Δήμαρχός μας, Μωυσής Ελισάφ.
Ο Μωυσής Ελισάφ γεννήθηκε το 1954 στα Ιωάννινα. Οι γονείς του ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος, που κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μάζωξη των Εβραίων για το Άουσβιτς.
Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην παθολογία. Ήταν καθηγητής παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επίσης, ήταν πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος. Διετέλεσε επανειλημμένα δημοτικός σύμβουλος, ενώ υπήρξε και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Θα θυμόμαστε πάντα την εργατικότητά του, την αφοσίωσή του, την αγάπη του και τη φροντίδα του για κάθε καλλιτεχνική εκδήλωση. Ήταν πάντα παρών και αφοσιωμένος στο καθήκον.
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, και οι εργαζόμενοι του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Τιμώντας και αναγνωριζοντας τη μεγάλη αγάπη του Δημάρχου και τη συνεχή, ουσιαστική στήριξη στο έργο μας, από την θέση του Προέδρου παλαιότερα και από την θέση του Δημάρχου μέχρι χθες, σεβομενοι την επιθυμία του, αποφασίζουμε αντί στεφάνου να καταθέσουμε χρηματικό ποσό στην συναγωγή Ιωαννίνων.
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...