Το ΔΗΠΕΘΕ ευχαριστεί την Ελένη Δημοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και οι εργαζόμενοι του ευχαριστούν θερμά την μέχρι πρότινος Καλλιτεχνική Διευθύντρια κα. Ελένη Δημοπούλου, για την σημαντική προσφορά της τα δυόμιση περίπου τελευταία χρόνια.
Η κα. Δημοπούλου, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων, άφησε το δικό της στίγμα στην πορεία του ΔΗΠΕΘΕ, με σημαντικές και ιδιαίτερα επιτυχημένες παραγωγές, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της στη δημιουργία του «Θερινού Μαντείου», του εργαστηρίου εκπαίδευσης και δημιουργίας για επαγγελματίες ηθοποιούς, το οποίο από την πρώτη κιόλας χρονιά εντάχθηκε στο «Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος» που συντονίζει και ενισχύει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η Ελένη Δημοπούλου αποχωρεί από το «τιμόνι» του ΔΗΠΕΘΕ έπειτα από 28 μήνες καταθέτοντας την παραίτησή της προκειμένου να κινήσει εκ μέρους της τις διαδικασίες για τη συνταξιοδότησή της.
Το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ για μια ακόμη φορά ευχαριστεί την κα. Δημοπούλου για την προσφορά της και ανακοινώνει πως από σήμερα κιόλας προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την κάλυψη της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις των υπουργείων Εσωτερικών και Πολιτισμού.

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...