Τμήμα ενηλίκων: Στα θεατρικά εργαστήρια ενηλίκων θα προσπαθήσουμε και φέτος να καλύψουμε την ανάγκη των συμμετεχόντων για δημιουργία, έκφραση και επαφή! Η αγάπη μας για το θέατρο και η μαγεία του θα είναι το κίνητρο μας για μια συνάντηση και ένα εσωτερικό ταξίδι ανακάλυψης των εργαλείων μας, λόγος, φωνή, κίνηση με αποτέλεσμα να αποτυπώσουμε τα συναισθήματα μας πάνω στην σκηνή. Σας περιμένουμε και φέτος στην καλλιτεχνική μας συμπόρευση να μοιραστούμε παρέα τη θεατρική πράξη.

Τμήμα ΑΜΕΑ: Τα λόγια μπροστά στο μεγαλείο αυτού του τμήματος είναι φτωχά. Φέτος και πάλι, με μεγάλη χαρά και αγάπη θα υποδεχτούμε τους φίλους μας να ανακαλύψουμε παρέα τη θεραπευτική ιδιότητα του θεάτρου προσεγγίζοντας την βιωματικά αφυπνίζοντας τις σωματικές ,ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις .Όλοι μαζί και φέτος για ένα τμήμα γεμάτο γέλιο παιχνίδι χαρά και δύναμη.

Η Άννα Μαρία Μπουτνιοκ γεννήθηκε στα Ιωάννινα και έχει ελληνοπολωνική καταγωγή. Είναι απόφοιτος  από την ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης “Κεντρική Σκηνή” Αθηνών με πτυχίο αναγνωρισμένο  από το υπουργείο πολιτισμού. Έχει εργαστεί στο χώρο του θεάτρου ως ηθοποιός  και έχει διδάξει το μάθημα του αυτοσχεδιασμού/υποκριτικής σε δραματικές σχολές από το 2009 έως και σήμερα. Ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Σωματείου Αθλητική Ένωση Κόνιτσας – Πολιτιστικό Εργαστήρι, και διατελεί Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος της Κοιν.Σ.Επ “Καλειδοσκόπιο” κύτταρο πολιτισμού μελέτης και τεχνών. Τέλος διδάσκει υποκριτική για τρίτη χρονιά στα ερασιτεχνικά εργαστήρια του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.