2023/24

Έτος

0
Εισιτήρια
0
Παραστάσεις

Venecia

Jorge Accame

Ερασιτεχνική
Σκηνή

Η ερασιτεχνική ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων παρουσιάζει την παράσταση “Venecia”, στη σκηνή του Καμπερείου Θεάτρου την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 20:00.

– Όλο δουλειά, δουλειά, δουλειά…y el amor;

– Y el amor; Πιστεύεις στον έρωτα;

Η Rita, η Marta και η Graciela, τα τρία κορίτσια που δουλεύουν στο «γυναικόσπιτο» της Gringa στο μικρό Χουχούι της Αργεντινής, μαζί με τον Chato, βάζουν μπόλικη αγάπη, φαντασία κι ενέργεια και ταξιδεύουν μαζί με την γριά Gringa στη Venecia.
Μέχρι πού φτάνει η πραγματικότητα και πού ξεκινάει το όνειρο; Θα καταφέρει η Gringa να ικανοποιήσει την τελευταία της επιθυμία; Θα μπορέσουν τα κορίτσια της και ο Chato να ζήσουν μια άλλη ζωή, έστω και για λίγο;

Η ερασιτεχνική ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων αποτελεί πλέον πραγματικότητα .Για τρίτη χρονιά πραγματοποιεί μια ακόμα παράσταση που περιμένει να την αγκαλιάσετε .Συντονίστρια σε αυτήν την μοναδική σύνθεση είναι η ηθοποιός και σκηνοθέτρια Άνια Μπούτνιοκ. Το μοναδικό αισθητικό της κριτήριο και η μεγάλη αγάπη της για το θέατρο αποτελούν τον ισχυρό συνδετικό κρίκο μεταξύ των μελών της ερασιτεχνικής μας ομάδας, που αποτελείται από τους: Ηλία Δούκα, Βαγγέλη Παλούκα, Ευγενία Γεωργαλή, Σοφία Ζήση, Βερόνικα Μπουρνάκα, Μάγδα Ντίνου, Ολυμπία Τσαπάρη, Φρόσω Φωτιάδου.

Τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο, η ερασιτεχνική ομάδα του ΔΗΠΕΘΙ θα παρουσιάσει το έργο του αργεντινού συγγραφέα Jorge Accame, “Venecia”. Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί αυτό το έργο στο κοινό των Ιωαννίνων, να συμμετέχει σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου αλλά και να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές.

Παραγωγή:

Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων

Συντελεστές:

Παίζουν οι:
Ηλίας Δούκας
Βαγγέλη Παλούκας
Ευγενία Γεωργαλή
Σοφία Ζήση
Βερόνικα Μπουρνάκα
Μάγδα Ντίνου
Ολυμπία Τσαπάρη
Φρόσω Φωτιάδου

Σκηνοθεσία: Μπούτνιοκ Άνια
Σκηνικά: Λευτέρης Καρανωλακης
Ενδυματολόγος: Αφροδίτη Μήτση
Φωτισμοί: Βασίλης Μπαλασκας
Σχεδιασμός Αφίσας: Σόφια Παππά

Αφίσα:

Περιοδεία:

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...