Επίσημη πρεμιέρα για τον "Οδυσσεβάχ" και παραστάσεις για το κοινό

Νεανική – Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Το καράβι του «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, «σαλπάρει» για την επίσημη πρεμιέρα του.
Η φετινή παράσταση του Δημοτικού μας Θεάτρου αφού γοήτευσε περισσότερους από 9.500 μαθητές, «ανοίγει τα πανιά της», για να υποδεχθεί στο Καμπέρειο Θέατρο, το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες.
Ένα κλασικό έργο που έχει ως βασικό του θέμα τη νοσταλγία για την πατρίδα, καθώς και τη θέληση και την επιμονή να κατακτάς τους στόχους σου, μένοντας σταθερός σε αυτό που πιστεύεις.
Ο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, περιμένει να σας ταξιδέψει στο δρόμο του γυρισμού προς την μυθική Ιθαγδάτη της ψυχής μας.
Η Νεανική – Παιδική Σκηνή βρίσκεται στον 33ο χρόνο λειτουργίας της, έχοντας ανεβάσει 28 επαγγελματικές παραγωγές. Συντελεστές της φετινής παράστασης είναι:
Σκηνοθεσία: Ντίνα Αβαγιανού, Νίκος Αρβανίτης.
Σκηνικά-κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης, Μαρία Παπαδοπούλου.
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος.
Στίχοι τραγουδιών: Διονύσης Σαββόπουλος, Ξένια Καλογεροπούλου.
Μουσική διδασκαλία: Ειρήνη Δόβα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά): Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Χρήστος Γλυκός, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Βάγια Ματαφτσή, Αγγελική Μιχαλοπούλου, Απόστολος Τσιρώνης.
Οργάνωση παραστάσεων: Βασίλης Λούπας – Κατασκευή σκηνικού: Άκης Μάστακας – Κατασκευή κοστουμιών: Περσεφόνη Βραζέλη – Φωτογραφίες: Βαγγέλης Γιωτόπουλος.
Σας περιμένουμε στην επίσημη πρεμιέρα που θα γίνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Καμπέρειο Θέατρο, αλλά και στις ανοικτές παραστάσεις για το κοινό που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ και μαθητικό 5 ευρώ.
afisa-teliki-fasa_layout-1

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...