«Τουραντό», η τέταρτη διαδικτυακή προβολή του ΔΗΠΕΘΕ

Ιδιαίτερη απήχηση έχουν οι διαδικτυακές προβολές του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, οι οποίες προβάλλονται στο κανάλι που έχει δημιουργηθεί στο YouTube.
Ήδη από το ΔΗΠΕΘΕ έχουν αναρτηθεί τρεις παραστάσεις («Νόρα», «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», «Το Δηλητήριο») και από σήμερα το Δημοτικό Θέατρο παρουσιάζει την τέταρτη παράσταση.
Ο λόγος για το έργο «Τουραντό», μια παράσταση που απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό. Το έργο παρουσιάστηκε τον χειμώνα του 2014, ήταν η 104η επαγγελματική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ και το ανέβασμά της σηματοδότησε τότε την συμπλήρωση 30 χρόνων παραστάσεων της Νεανικής – Παιδικής Σκηνής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου.
Η παράσταση είναι στη διάθεση του κοινού και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, εύχεται σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, καλή θέαση. Την παράσταση μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://dipetheioannina.eu/
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές και ηθοποιούς της παράστασης «Τουραντό» που συναίνεσαν στην ευγενική προσφορά της προβολής του έργου, στο θεατρόφιλο κοινό.
Συντελεστές:
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαντζόπουλος
Μουσική: Δημήτρης Λέκκας
Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Νίκος Αδειλίνης
Χορογραφίες: Γιάννης Καλαντζόπουλος
Φωτισμοί: Βαγγέλης Νέτης
Βοηθός χορογράφου: Κωσταντίνος Φερεντούρος.
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης):
Πανταλόνε: Γιώργος Γκίκας
Ταρτάλια: Μιχάλης Μπίζιος
Αλτούμ: Μαρία Κατσουλίδη
Τουραντό: Αγγελική Μιχαλοπούλου
Αδέλμα: Ζωή Ιωαννίδη
Καλάφ: Κωσταντίνος Φερεντούρος.
Εκτέλεση σκηνογραφίας: Δημήτρης Δρούβης, κατασκευή κοστουμιών: Φόνη Βραζέλη, φροντιστής: Ανδρέας Πανταζής, κατασκευή στέμματος Τουραντό: Τάκης Στεφάνου, φωτογραφίες: Βαγγέλης Γιωτόπουλος.

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Περισσότερα...